Nieuws

Boek Monument in het blauw

Auteur Nicoline van Tiggelen vertelt het verhaal achter de kerk: de geschiedenis, de betekenis van religieuze en wereldlijke beeltenissen, en de bevlogenheid en passie bij restauraties door de eeuwen. Ook volgde zij het bouwteam drie jaar lang op de voet. De Oirschotse fotograaf James van Leuven laat u op unieke wijze naar zowel ruimte als detail van dit bijzondere monument kijken. Maar ook naar het vakmanschap rondom de restauratie. Naast unieke kleurenfoto´s bevat het boek ook historische foto´s en tekeningen. Het drukwerk is professioneel verzorgd door drukkerij de Croon van Heerbeek in Oirschot.

Het boek heeft een groot formaat, 28x32 cm, en is genaaid gebonden. Het is voor € 35,- te koop bij:

  • Pastoraal centrum, Nieuwstraat 17, Oirschot, maandag t/m vrijdag 9.00-12.00 uur en donderdag 19.00-19.30 uur;
  • 't Bint, Markt 13 in Oirschot;
  • Nicoline van Tiggelen, Snellaertsstraat 11 in Oirschot, telefoon 06-15517387.

Bent u niet in de gelegenheid om het persoonlijk op te halen, dan kunt u het per e-mail bestellen: info@tiggelencommunicatie.nl. Bij verzending komen er € 9,- porto- en administratiekosten bij, in verband met het grote formaat.

Canto Ostinato op 11 maart 2017

Canto Ostinato op 11 maart 2017

Het Rondane Kwartet heeft op 11 maart 2017 met maar liefst vier vleugels de avondvullende compositie Canto Ostinato van Simeon ten Holt uitgevoerd. Canto Ostinato is een muziekstuk van ruim honderd minuten waarin de pianisten naadloos samenspelen, alsof het één instrument is.

» Lees meer

Boek Monument in het blauw

Boek Monument in het blauw

Met het boek Monument in het blauw brengen Nicoline van Tiggelen en James van Leuven het verhaal achter de Sint-Pieter. In woord en beeld.

» Lees meer
Donaties IBAN NL76 RABO 0107 3248 22 t.n.v. stichting Behoud Sint-Pieter Oirschot

Stichting Behoud Sint-Pieter Oirschot